Forum για την πόλη

Η Μεγάλη Ώρα της Απόφασης έφτασε - Αντιφασιστική Συγκέντρωση Εφετείο Αθηνών

06/10/2020
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2020 11:26


Ανακοίνωση – κάλεσμα της καμπάνιας “Δεν είναι αθώοι”

 

7 Οκτωβρίου να πλημμυρίσουμε το Εφετείο.

 

Η καμπάνια "Δεν είναι αθώοι" αγκαλιάστηκε από την ελληνική κοινωνία.

Χιλιάδες πολίτες την έμαθαν και κινητοποιήθηκαν στην τελική ευθεία πριν την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Υιοθέτησαν το σύνθημα της καμπάνιας, το banner στα social media και δήλωσαν την αγωνία τους για το αποτέλεσμα της δίκης.

Η καμπάνια εκφράζει συλλογικότητες οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα ξεκάθαρα αντιφασίστες και αντιφασίστριες που εδώ και χρόνια ο καθένας και η καθεμία με τον δικό της τρόπο αντιμάχεται το φασισμό και έχει σταθεί απέναντι στους ναζί της Χρυσής Αυγής.

Ευχαριστούμε πολύ όσους οικειοποιούνται το λογότυπο μας, ασχέτως αν και εδώ και τόσα χρόνια είχαν διαφορετική στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

 

Καλούμε όλους τους πολίτες έξω από το Εφετείο Αθηνών, Λουκάρεως και Αλεξάνδρας στις 7 Οκτωβρίου, στις 9.00 το πρωί.

 

Για να στηρίξουμε την Μάγδα Φύσσα και την οικογένεια της, τα θύματα της Χρυσής Αυγής, τους δικηγόρους της Πολιτικής Αγωγής και να φωνάξουμε ακόμη μια φορά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.

 

Υ.Γ.: Οποιοδήποτε άλλο event έχει φτιαχτεί με το σήμα της καμπάνιας και βιτρίνα άλλους διοργανωτές, δεν είναι δικό μας! Η προσπάθεια ορισμένων να καπηλευτούν την προσπάθεια αυτή είναι μικροπολιτικό παιχνίδι και αποδεικνύει την μικρότητα και την ανεπάρκεια όσων το προσπαθούν. Αν ήθελαν ας έφτιαχναν event με το όνομα του κόμματός τους, για να βλέπαμε και την αποδοχή που (δε) θα είχε.